Tervetuloa Hazardiin

Hazard on huhtikuussa 2014 perustettu virtuaalinen hevossiittola Tennesseen kauniissa maisemissa. Kasvatamme pääosin neljää amerikkalaista rotua: quarterhevosia, tennesseenwalkereita, saddlebredeja sekä georgian grandeja. Tallista löytyy myös muita hevosrotuja, pääosin amerikkalaisia kaikki lukuunottamatta muutamaa hairahdusta.

Toimintaamme kuuluu aktiivinen hevoskasvatus ympäri vuoden, jonka lisäksi järjestämme niin kilpailuja kuin näyttelyitäkin. Koska suurin osa hevosistamme ovat joko western- tai askellajipainotteisia, käydään meidän kentällämme taistoja vain näissä kahdessa lajissa. Näyttelymme pyritään pitämään rotukohtaisina, ja koskemaan vain virtuaalimaailmassa harvinaisia hevosrotuja.

Alkuperäisestä suunnitelmastamme - hevosten täydestä kisaamattomuudesta - ollaan pikkuhiljaa poikettu, mutta edelleen meillä näkee jalostuskäytössä paljon varsinkin kisaamattomia tammoja. Laatuarvostelutavoitteita hevosillamme ei pääosin ole, mutta esimerkiksi georgian grandejemme kanssa olemme hyvinkin tavoitteellisia verraten muihin rotuihin. Kaiken takana piilee kuitenkin se mukava ja rento meininki, ja esimerkiksi kasvattiemme uusilta kodeilta emme vaadi minkäänlaista aktiivisuutta.

Taciturn (VRL-12909)Viimeisin päivitys 12.11.2018
Hevoslistoja päivitetty, yritetään pikkuhiljaa taas aktivoitua kilpailurintamalla.

Muita harvinaisten kasvattajia

  • Encore (YT)
  • tekstiä
  • tekstiä
  • tekstiä
  • tekstiä
  • tekstiä


Hall of Fame
PARHAISTA PARHAAT

Lista palkituista hevosistamme
Uusin tulokas
16.10.2017

Luna Nueva
Kuukauden orivalinta
ELOKUU 2018

Radroach
Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Sivun kuvat © pidä hiirtä kuvan päällä.
Katso täältä tarkempaa tietoa copymerkinnöistämme.
Tähän tekstiä