Tervetuloa Hazardiin

Hazard on huhtikuussa 2014 perustettu virtuaalinen hevossiittola Tennesseen kauniissa maisemissa. Kasvatamme pääosin amerikkalaisia hevosrotuja, tilastoiltaan suurimpina askellaji- ja lännenratsastukseen erityisesti jalostetut kuten tennesseenwalkerit, morganinhevoset, kalliovuortenhevoset sekä quarterhevoset. Tallista löytyy myös muita hevosrotuja, pääosin esimerkiksi risteytysjalostusta ajatellen hankittuja täysiverisiä ja friisiläisiä.

Toimintaamme kuuluu aktiivinen hevoskasvatus ympäri vuoden, jonka lisäksi järjestämme niin kilpailuja kuin näyttelyitäkin. Koska suurin osa hevosistamme ovat joko western- tai askellajipainotteisia, käydään meidän kentällämme taistoja vain näissä kahdessa lajissa. Näyttelymme pyritään pitämään rotukohtaisina, ja koskemaan vain virtuaalimaailmassa harvinaisia hevosrotuja.

Alkuperäisestä suunnitelmastamme - hevosten täydestä kisaamattomuudesta - ollaan pikkuhiljaa poikettu, mutta edelleen meillä näkee jalostuskäytössä paljon varsinkin kisaamattomia tammoja. Laatuarvostelutavoitteita hevosillamme ei pääosin ole, mutta esimerkiksi georgian grandejemme kanssa olemme hyvinkin tavoitteellisia verraten muihin rotuihin. Kaiken takana piilee kuitenkin se mukava ja rento meininki, ja esimerkiksi kasvattiemme uusilta kodeilta emme vaadi minkäänlaista aktiivisuutta.

Taciturn (VRL-12909)

Muita harvinaisten kasvattajia

» Encore (YT)
» Sîr Angren
» Ionic
» Ravenwood Ranch
» Crampton Stock Horses
» virtuaalitalli Mustang
» virtuaalitalli Lymie
» Area 51 Arabian Horses
» Moon Craze Farm
» Chinet Ranch
» Daystar Farm
» Glademist Foxtrotters
Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © Cloud 9 Walkers
Sivun kuvat © pidä hiirtä kuvan päällä.
Katso täältä tarkempaa tietoa copymerkinnöistämme.
VRL | ARJ | ARJL | AV
Tacin virtuaaliblogi
Tykkää meistä ♡