Powerslave Joy

Powerslave Joy
VH18-031-0103
suomalainen puoliverinen, ori
s.13.10.2017 5v

168cm, tummanruunikko
estepainote, VaB/150cm

kasvattanut Joyance
omistaa VRL-12909

ei meriittejä

Luonne

Toisin kuin isänsä, Powerslave on ihan järki päässä, jalat maassa -tyyppiä. Kotoisammin ihan vaan Pojuna tunnettu ruunikko oripoika osasi kyllä nuorempana pistää kapuloita rattaisiin jos sille päälle sattui, mutta määrätietoisten kouluttajien käsissä siitä on kuoriutunut kiltti ja yhteistyökykyinen tapaus. Poju on aina ollut sellainen hyvin fiksu hevonen, ja tekemisen puutteesta se saattaakin ärsyttää hoitajaansa kaikin mahdollisin keinoin, mutta mikään ilkeä se ei ole. Lähinnä karsinassa pyöriminen ja hyöriminen, turvalla pökkiminen ynnä muu helposti kiinnisitomisella korjattavat ongelmat ovat niin Pojun tapaisia, mutta nämäkin temput ilmenevät yleensä vain vapaapäivien jäljiltä taikka kun pojalla noin muuten vaan sattuu olemaan liikaa energiaa. Muuten ori käyttäytyy hoitotilanteissa kiltisti, ja kengitys ja eläinlääkärikäynnitkin se ottaa hyvin rennosti.

Ratsuna Poju on positiivisen reipas. Sillä on aina kiire, ja selkäännousuakin se mielellään vauhdittaisi steppailemalla paikallaan, odottaen että ratsastaja antaa luvan lähteä liikkeelle. Pojulta löytyy taitoa niin kouluun kuin esteillekin, mutta orin juttu on enemmän vauhtia ja voimaa vaativat tehtävät monimutkaisten koulukiemuroiden sijaan. Ruunikko ei tykkää yhtään pohkeenväistöistä, etu- taikka takaosakäännöksistä ynnä muista jutuista joissa pitää mennä tarkasti ja keskittyneenä, vaikka taitoa siltä tarvittaessa löytyisikin. Esteet ovatkin lähellä herran sydäntä, ja ratsastajan tehtävänä onkin ohjata ori esteeltä toiselle, ja määrittää hyvä lähestyminen. Poju kyllä hyppää, ja vielä melkoisella loikalla. Vaikka erittäin vauhdikas ja reipas ori onkin, ei sillä kuitenkaan ilmene mitään turhaa kuumumista. Vauhdista huolimatta se siis pysyykin hyvin käsissä, ja kuuntelee hyvin ratsastajan apuja.

Suku

i. Psycholunatic xx
KTK-II
ii. Damn Insane xx iii. Damn Impressive xx evm
iie. Damn Powerplayer xx evm
ie. Safari Sunset xx iei. All Rock Hard xx evm
iee. Safari Cha Cha xx evm
e. Keylime N!
-
ei. Mister Fantasy
ERJ-I
eii. Mister evm
eie. Larez evm
ee. Kersti eei. Colonel evm
eee. Kärstin evm

Isälinja: Psycholunatic xx - Damn Insane xx
Emälinja: Keylime N! - Kersti

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp. Nimi e.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi e.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi e.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi e.Nimi

Kilpailutulokset

Poju kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet orin VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä 00.00.0000, kirjoittanut omistaja

Tekstiä

Valmennus 00.00.0000, kirjoittanut valmentaja

Tekstiä

Tämä on virtuaalitalli | virtuaalihevonen. Sivuilla olevalla materiaalilla ei ole mitään tekemistä kuvissa esiintyvien eläinten kanssa.
Kaikki materiaali © Taciturn VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kkuvien copyt näet pitämällä hiirtä kuvan päällä.
Päivitetty viimeksi 23.3.2019