Joyance

30.6.2020: Joyance lopettaa toimintansa. Loput hevoset siirretään muihin projekteihin taikka kuopataan. Kiitos kuluneista neljästä vuodesta, tästä eteenpäin oma panostukseni suuntautuu yhä etenevissä määrin harvinaisten puolelle.
- Taciturn

Enjoy and rejoice


Joyance perustettiin toukokuussa 2016, kun hevoskasvatuksen hyväksi aikaa jäihin laittanut Taci alkoi kaivata taas samoja vanhoja kaavoja. Aikaisemmin nainen oli kasvattanut mitä upeimpia kilpahevosia Luovinjoen kartanon tallissa, mutta alamäen alkaessa kartano myytiin, ja jonkin aikaa Taci elikin ilman hevosiaan. Muutaman kuukauden ajan tämän jäljelle jääneet hevoset asuivatkin yksityistallissa muiden hoidettavana, Tacin miettiessä mitä tulevaisuudessa tekisi. Kun Mäntykankaan kylältä sitten tuli myyntiin suuri, melko modernihko hevostila, ei nainen voinut vastustaa kiusausta. Olihan kartanon myynnistä jäänyt käteen sievoinen pesämuna...

Uudessa tallissa meno jatkui hyvin pitkälti samalla tavalla kuin ennenkin: suuri osa hevosista oli samoja, ja henkilökuntakin oli pieniä muutoksia lukuunottamatta samaa tuttua väkeä. Suurempia muutoksia tapahtui kuitenkin tallin toimintaperiaatteissa. Tätä nykyä meno onkin hidastunut, ja tavoitteita kohti ei paahdeta tuhatta ja sataa. Välillä on hetki aikaa pysähtyä ja miettiä rauhassa mitä tulevaisuudelta haluaa. Vaikka tavoitteellinen kilpahevoskasvatus tallin pääperiaatteita onkin, on meillä tätä nykyä entistä enemmän aikaa panostaa kuhunkin hevoseen yksilönä, ja katsoa esimerkiksi jalostusvalinnat tarkemmin.

- Taciturn (VRL-12909)
Piditkö meistä?SUOSITTELEMME
Defective
Ephemeral Sporthorses
Harmony Sporthorses
Heidseck Sporthorses
Hukkapuro
Kultahuisku
Lobrede
Saffron Chariot
September Stud
Silvertop
Sinclair Sporthorses
Stud Roibrant
Tämä on virtuaalitalli | virtuaalihevonen. Sivuilla olevalla materiaalilla ei ole mitään tekemistä kuvissa esiintyvien eläinten kanssa.
Kaikki materiaali © Taciturn VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kuvien copyt näet pitämällä hiirtä kuvan päällä.
Päivitetty viimeksi 28.3.2019