Shadow's Viva la Vida

Nimi: Shadow's Viva la Vida
VH-tunnus: VH15-031-0576
Syntynyt: 2.3.2015 10v
Kasvattaja: Shadow
Omistaja: VRL-12909
Rotu: suomalainen puoliverinen
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 168cm
Väri: rautiaankimo
Painote, taso: estepainote VaA/160cm

Luonne

Vilma on luonteeltaan vähän nirppanokka. Jos tammalta itseltään kysytään, ei elämässä olisi muuta kuin syömistä, nukkumista ja komeille oreille flirttailua. Vilmaa ei kiinnosta käytöstavat, paitsi silloin kun pitää tehdä vaikutus toisen sukupuolen edustajiin. Muuten sitä saa pistää vastaan pienimmästäkin, varsinkin silloin kun satuu olemaan tammapäivä. Niin, kuten muutkin ilkeät neitoset, pistää Vilma usein huonon käytöksensä vain huonon päivän piikkiin. Hoitaja voi toki tehdä asialle jotain, ainakin yrittämällä olla mahdollisimman hellä ja huolehtivainen. Vilma on loppuunsa melko simppeli hoidettava, kunhan tammalle osaa antaa tarpeeksi omaa tilaa mahdollisen kiukunpuuskan yllättäessä.

Ratsuna Vilma on todella reipas. Se pistää aina parastaan, ja välillä ratsastajan antamat avut eivät mene millään läpi tamman keskittyessä vain itseensä. Vilman lieneekin vaikea tajuta, että ratsastus on ratsun ja ratsastajan yhteistyötä, eikä vain toisen sooloilua. Vilma tykkää hypätä, tosin huonon radan päätteeksi se ottaa usein iteensä, ja ratsastajalla on taas kauhea maanittelu saada tamma taas innostumaan. Apujen suhteen Vilma ei ole mikään herkkä, joten sitä saa kyllä ratsastaa ihan ronskein ottein. Silloin tamma yleensä onnistuu jopa vastaanottamaan ratsastajan avut, ja tottelee niitä parhaansa mukaan. Taitoa Vilmalta ei ainakaan puutu, lähinnä siinä yhteistyökyvyssä voisi olla vähän petrattavaa...

Suku

i. Rootvy Dutchman BRF
YLA1, ERJ-I
ii. Roquefort PB
ERJ-I
iii. Romanesque
YLA1, ERJ-I
iie. Taran De La
YLA2, ERJ-I
ie. Lavinia 'If
YLA2, ERJ-I
iei. Gilmour
ERJ-III
iee. Live On
ERJ-II
e. Viva La Vega WAS
-
ei. Pirates! FL eii. Craven GER
YLA2, KRJ-I
eie. Tonight You're Mine
YLA3, KRJ-II
ee. Shadow's Viva Alegra
ERJ-II, SPL-II
eei. Gulvivas A_mne SWE
eee. Alias

Isälinja: Rootvy Dutchman BRF - Roquefort PB - Romanesque
Emälinja: Viva La Vega WAS - Shadow's Viva Alegra - Alias

Jälkeläiset

07.02.2018 fwb-o. Apollo Joy i.Apricot Wing Kern
00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi

Kilpailutulokset

Vilma kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet tamman VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä 00.00.0000, kirjoittanut omistaja

Tekstiä

Estevalmennus, valmentajana Janella

Vilma ravasi puomien yli tarmokkaasti ja reippaasti. Olin alkuverryyttelyksi laitellut ravi- ja laukkapuomeja ympäri kenttää. Taciturn sai itse ratsastella puomeja vapaasti, kun minä katselin ratsukon työskentelyä kentän keskeltä. Olin jo rakentanut kentän keskihalkaisijalle pitkän jumppasarjan, jota oli tarkoitus treenata tässä valmennuksessa. Alkuverkan jälkeen aloitimme hyppäämään jumppaa. Muuten meni hyvin, mutta jotkut välit tuppasivat jäämään liian pieniksi, kun Vilma vain rymisteli menemään. Tulimme jumppaa monia kertoja, kunnes homma lähti rullaamaan ja sen mukaan nostelin esteitä korkeammiksi. Välit alkoivat natsaamaan hyvin Vilman laukkaan, kun Taciturnkin malttoi hieman pidätellä. Lopuksi pystytin vielä muutamia yksittäisiä esteitä, joita ratsukko sai tulla. Hypyt menivät mainiosti, joten päästin ratsukon loppuverkkaa, samalla kuin itse keräsin esteitä takaisin omille paikoilleen.

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi