Nevermore von Gateaway

VH15-021-0222
trakehner, ori
s.20.1.2015 12v

169cm, punaruunikko
estepainote, HeA/150cm

kasvattanut Tuulia T., Gateaway
omistaa VRL-12909

ei meriittejä
"Tähän tulee hevosesta jotain tietoa"

Luonne

Nappe on ensimmäisiä Gateawaylaisiani, Valiantiin se tuli yhtä aikaa holsteinori Leviathanin kanssa. Tarkoituksenani oli ollut etsiä sopivia estehevosia niin, että niissä virtaisi paljon varsinkin saksalaisverta. Myös minulle itselleni hieman tuntemattomammat nimet sukutaulussa oli yksi niistä lukuisista kriteereistä valikoidessani hevoset jotka lopulta tahdoin ostaa. Napen emää Not Seventeenia olin joskus aiemminkin jo ihaillut, se olikin kaikin puolin oikein mukavan oloinen tamma. Gateawayn omistajan Tuulian esitellessäänkin mahdollisia yhdistelmäehdotuksia, oli minulle päivänselvää mikä tammoista olisi tulevan varsan emä. Isäksi varsalle valikoitui ori Brother Slayer NON, jolla oli suora isälinja huippuori Oroaqiin. Ei siis ole mikään ihme miksi Napesta (tai ainakin sen suvusta) pidän niin kovin, sainhan minä itse olla valitsemassa millaisista vanhemmista tuon varsan oikein otan. Oriin itse suhtaudun sitten vähän niin ja näin: onhan se upea ja niin pois päin, harmiksi sillä on vaan niin mahdottoman hankala luonne että välillä sitä ihmettelee kuinka tuollaiseen pirulaiseen edes jaksaa panostaa niin millään saralla.

Lempinimestä Nappe tulee ehkä mieleen ratsastuskoulun kiltein pikkuponi, sitä tämä meidän oriherra ei kuitenkaan ole. Ehkä lähinnä vastakohta sille superkiltille ja pyöreälle luottoratsulle, joka antaa anteeksi ratsastajan virheet ja opettaa tätä omalla vakaalla taidollaan. Toisin kuin lempinimensä, virallinen nimi Nevermore von Gateaway sopii meidän Napelle kuin nenä päähän, joka kerta orin kanssa tekemisissä ollessa tuleekin vain mieleen erään laulun pätkä "ei ikinä, ei ikinä enää". Orin kanssa puuhastelu onkin useimmiten varsin hermojaraastavaa, ja sillä kiertää koko ajan eri hoitajat kun kukaan ei tahdo ottaa tuota pirulaista pidemmäksi aikaa vastuulleen. Eipä ketään kyllä voi siitä syyttää, Nappe kun on erittäin orimainen ja mahtaileva otus, jonka on ihan pakko päästä testailemaan tuttujakin ihmisiä joka kerta kun sitä yritetään hoitaa taikka ratsastaa. Määrätietoisen ja hyvähermoisen ihmisen kanssa Nappekin tulee yleensä toimeen, kunhan alun temppuilut vaan saadaan ensin ohitettua...

Suku

i. Brother Slayer NON
-
ii. Ch Orlando Nove
ERJ-II
iii. VIR MVA Ch Oroaq
KTK-II
iie. Debüt Kabarett
ie. Kreativ NON iei. Beistrich
iee. Stickwitz WC
e. Not Seventeen
-
ei. Pyrrhus von Argen eii. VIR MVA Ch Hurricane Bay
eie. Q'Orianka
ee. Primastar SWA eei. Gordian II
KTK-III, ERJ-II
eee. Moviestar v.d. Poetswoor
ERJ-II

Isälinja: Brother Slayer NON - Orlando Nove - Oroaq
Emälinja: Not Seventeen - Primastar SWA - Moviestar v.d. Poetswoor

Jälkeläiset

♡ 02.05.2015 fwb-t.Valiant Sherry Topaz (e.Valiant Flamingo Opal)
♡ 14.05.2015 fwb-t.Valiant Lenore (e.Suprant Coquette)
♡ o/t.Varsa (e.emä)

Kilpailutulokset

Nappe kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet orin VRL-profiilista.

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi