Valiant Virginia Songbird

VH15-031-0242
suomalainen puoliverinen, tamma
s.29.12.2014 12v

167cm, musta
estepainote, VaA/160cm

kasvattanut Valiant Warmbloods
omistaa VRL-12909

KTK-II

KTK-II palkittu 20.09.2017
18 + 18 + 18 + 17 = 71p.

Luonne

Virginia on kaikin puolin niin panostettu ja tarkkaan harkittu yhdistelmä upeita puoliverisiä, ripauksella täysiveristä, että sitä ei voi olla vaan ihailematta. Kaunis ja hyväluonteinen tamma, ihana ja minulle niin uskomattoman rakas. Näin menestyksekkään kisauran päätteeksi olisi tarkoitus katsella vähän varsahommia Virginian kanssa...

© Gestüt Hämelschenburg

Suku

i. VIR MVA Ch Parisian Paradox Vegas
KTK-II, YLA1, ERJ-I
ii. Tourneau Vegas iii. Tourin Omet
iie. Chiara Mia xx
ie. RG Dominica iei. Charmant
iee. Ginger xx
e. Valiant Texas Rose
ERJ-I
ei. Valiant Montclair
YLA2, ERJ-I
eii. Mister Fantasy
ERJ-I
eie. Las Serce
ERJ-II
ee. Manhattan Beach VAL
YLA1, ERJ-I
eei. Camouflage
YLA1, ERJ-I
eee. Madam Mercury
YLA3

Isälinja: Parisian Paradox Vegas - Tourneau Vegas - Tourin Omet
Emälinja: Valiant Texas Rose - Manhattan Beach VAL - Madam Mercury

Jälkeläiset

♡ 20.05.2015 fwb-t.Valiant Sea Nymph (i.Leviathan von Gateaway)
♡ o/t.Varsa (i.isä)

Kilpailutulokset

Virginia kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet tamman VRL-profiilista.

Näyttelytulokset

25.06.2017 Silver Hoof, irtoSert (Päätuomari: Jannica)

Päiväkirja ja valmennukset

16.11.2020 Virginian varsasuunnitelmat

Pitkän etsinnän jälkeen Virginialle löytyi sopiva ori. Kastanjeholmissa asustava komea, kantakirjapalkittu raudikko Kastanjan Nikolai vastasi täydellisesti vaatimuksiani Virginian kumppania koskien. Starla oli todettu kantavaksi Lupusta, ja nyt toivomme että Virginiankin kanssa tärppäisi jo ensi kerralla. Siinä tapauksessa ensi keväälle olisi odotettavissa näillä näkymin ainakin kaksi varsaa.

Sukupuolesta riippumatta Virginian varsa tullaan jättämään kotiin, sukunsa puolesta tämä tulee joka tapauksessa olemaan hyvä lisä meidän jalostuskantaamme.

4.6.2017 Kesätunnelmia ja yleisiä kuulumisia

Tammamme saavat pääosin viettää tämän ajan vuodesta laiduntaen, ellei kyseessä ole sitten jokin kisaikäisistä kurjimuksistamme. Virginiallahan on kisahommat kasaan taputeltu jo aikaa sitten, tosin tamman kanssa ei olla vielä paljoa laidunruohoa tänä kesänä maisteltu. Syynä on puhtaasti se, etten ole tahtonut päästää tammaa lihomaan ja laiskistumaan nyt, kun tarvitsen jonkun luottotamman meidän Marikin Minka-tyttärelle tämän ratsastusoppeja varten. Juu, Minkakin on jo neljäntoista, ja kovaa vauhtia tulossa yhtä kovaksi esteratsastajaksi kuin tämän äitikin aikanaan. Vastahan tuo tyttö oli kaasupullon kokoinen, ja auttoi hoitamaan Virginian emänemänemää, nyt jo edesmennyttä Madam Mercurya tämän vanhoilla päivillä.

Tallin ratsuponikanta on vähän kesannolla, ja niistä ei ole löytynyt Minkalle sopivaa valmennuskaveria. Tyttö itse ei ole osoittanut kiinnostusta varsinaista kisaamista kohtaan, joten olemmekin päässeet helpolla tarjoamalla tälle mahdollisuuden ratsastaa meidän kisaeläköityneitä tammojamme. Mistä sitä löytäisikään parempia opetusmestareita? Varsinkin kun itse Marikin kanssa olemme kyseisten tammojen kanssa ne kisaradat kolunneet, ja tiedämme niiden kaikki luonteenpiirteet niin läpikotaisin että voisimme käsitellä niitä vaikka kädet ja silmät sidottuina, puolentoista promillen humalassa, uimaräpylät jalassa. Ei me sitä niin olla kokeiltu, mutta melko varma olen että sekä ammattitaito että henkilökohtainen kokemus senkin sallisi.

Minka tosiaan on saanut ratsastella Virginialla, niin kevyttä maastohumputtelua kuin kovia estetreenejäkin. Kesähän on hevosalalla parasta aikaa, varsinkin nuorille tytöille kun ei ole koulua tai muita huolia. Marikkihan ehti jo kiusoitella Minkaa, kuinka senikäisen täytyisi jo alkaa katsoa kesätyöpaikkoja. No, meillehän tuo tyttö jo varmaan ensi kesänä kaapataan kun niin hanakkana on muitakin hevosia hoidellut. Eikä lannan lappamisessakaan ole näyttänyt tulevan mitään vaikeuksia. Kunhan Minka saa pitää Virginiaa vähän kuin omanaan jonkin aikaa, olisi tarkoitus katsoa tytölle ehkä jopa vähän vaativampikin ratsu. Ehkä joskus jokin Madam Mercuryn tammalinjaa jatkava nuorikko pääsisikin Minkan ikiomaksi kisaratsuksi. Ehkä se hevonen voisi olla jokin Virginialle suunnitelluista varsoista...

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi