Valiant Sacramento

© BK-Horses
NimiValiant Sacramento Rotusuomalainen puoliverinen
VH-tunnusVH15-031-1152 Sukupuolitamma
Syntynyt2.3.2015 11v Säkäkorkeus167cm
KasvattajaValiant Warmbloods Väritummanruunikko
OmistajaTaciturn VRL-12909 Painote, koulutustasokoulupainote, GP/80cm

Luonne

Luonne tulee

© BK-Horses

Suku

i. Snakepit Wolf
KTK-II, KRJ-I
ii. Serpentard PB
KTK-II, KRJ-I
iii. VIR MVA Ch Slytherin GER
KTK-II, YLA2, KRJ-II
iie. Black Widow
KRJ-II
ie. Solar Storm LM
KRJ-I
iei. Raven Voices
KRJ-I
iee. Quick Sun Star
KRJ-II
e. California
-
ei. Immortal Star SWA eii. Immortal Challenge
YLA2
eie. Java Bahia
ee. Sweetaholic eei. Da Vinci Code
YLA2, KRJ-I
eee. Cherry-Pick

Isälinja: Snakepit Wolf - Serpentard PB - Slytherin GER
Emälinja: California - Sweetaholic - Cherry-Pick

Jälkeläiset

♡ 03.08.2015 fwb-o.Valiant Bismarck (i.Jamico Prime)
♡ o/t.Varsa (i.isä)

Kilpailutulokset

Sara kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet tamman VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

9.6.2017 Kun pelkkä hevonen nimeltä Sacramento ei riitä

Suurimman osan hevosista ollessa laidunlomalla, ja muiden kisatessa niin ettei minua välttämättä tarvita kuin tukijoukkoihin, on kesä niin tylsää aikaa. Hommiahan tallissa löytyy jatkuvaan, ja varsinkin paperivuoret tuntuvat kasvavan päivä päivältä enemmän. Milloin on kisaosallistumisia, rekisteripapereita, astutussuunnitelmia sun muita kirjattavana ja mappeihin järjesteltävänä. Kaikki vaan kyllästyttää, ja pian löydän itseni toimiston tietokoneelta katselemassa kuvia Californian upeista hiekkarannoista. Henkilökohtaisessa budjetissani olisi juuri sopiva rako, joka sallisi pienen humputtelureissun. Mutta kun en vaan viitsisi jättää hevosia silmistäni vuorokautta pidemmäksi aikaa, vaikka tiedänkin henkilökunnan osaavan hoitaa hommansa esimerkillisen hyvin.

Aina kun kuljen Saran karsinan ohi, alkaa päässä humista ja verkkokalvoille muodostuu komea auringonlasku, ja voin miltei tuntea kädessäni kylmän drinkin ja haistaa lempeän merituulen tuoksun. Tyhmä hevonen, ajattelen. Kyllä minä sitä rakastan mutta kun hinku Californian lämpöön käy päivä päivältä suuremmaksi. Ehkä siitä syystä hankinkin Saralle viime viikolla uuden satulahuovan: pinkin mustalla palmukuviolla alareunassa. Voin vannoa, että kun tuo tamma mahdollisesti kesän lopulla astutetaan, nimeän sen varsan niin että se varmasti saa saman efektin aikaan muissa tallilaisissa kuin Sara nyt minussa.

17.6.2015 Varustehankintoja (kirjoittanut Taciturn, entisessä kodissa)

Ella sai tänään auttaa minua sovittamaan Saralle tämän uusia varusteita. Tamman entinen satula oli hangannut pahasti, ja herkistänyt sen selän niin että viime päivät olivat olleet pelkkää äksyilyä. Ajattelinkin uusien varusteiden auttavan. Sarahan ei tykännyt satuloinnista yhtään, olihan sillä viime ajoilta vain huonoja muistoja epäsopivan satulan takia. Niinpä Ella sai pidellä tammaa kiinni, sen lisäksi että se oli sidottu käytävälle kaksin puolin. Tytön tarkoitus olikin hieman rauhoitella tammaa, ja estää sitä saamasta ihan täyden hepulin. Nostaessani uutta satulaa Saran selkään alkoi se nostella päätään korkeuksiin, meinasipa se pystyynkin hypätä. Kun satula oli selässä, rauhoittui tamma huomattavasti: nyt ei tuntunut kipua, joten asia oli ihan ok. Selän herkkyyden takia pitäisi varmaan pistää satulan ja huovan välille kuitenkin vielä jotain pehmustetta, ainakin siksi aikaa että Sara tottuisi uuteen tilanteeseen ja selkä ei rasittuisi niin kauheasti. Satula oli nyt kuitenkin sovitettu ja hyväksi testattu, joten pääsimmekin siitä sitten suitsiin: pitihän varusteiden olla samaa sarjaa, ja olihan minulla muutenkin tarkoitusta kokeilla tammalle jotain hieman erimallista suitsityyppiä. Muuten nämä uudet suitset tuntuivat olevan Saralle sopivat, mutta poskihihnat tuntuivat jäävän vähän turhan kireiksi löysimmilläkin säädöillä. Suitset menisivät siis vielä vaihtoon, mutta satulan hankinta saatiin tänään suoritettua kunnialla. Varustesovituksen päätteeksi taputin tammaa lavalle, ja käskin Ellan sitten viedä tämä karsinaansa. Meillä olisi vielä pari hevosta, joille pitäisi sovittaa varusteita hieman. Mikähän ihme nyt sitten on, kun noille nuorille hevosille ei tunnu millään löytyvän sopivia treenisatuloita omasta tallista, vaan kaikille pitää ostaa omat mittatilausversiot. Rahaahan siinä menee rutosti, tuntuukin jo melkein samalta kuin vessassa käydessä pyyhkisi paperin sijaan satasen seteleihin...

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi