Valiant Draco

Nimi: Valiant Draco
VH-tunnus: VH15-031-1150
Syntynyt: 28.6.2015 14v
Kasvattaja: Valiant Warmbloods
Omistaja: VRL-12909
Rotu: suomalainen puoliverinen
Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 165cm
Väri: ruunikonkimo
Painote, taso: koulupainote GP/90cm

Luonne

Kahdesta pahaluontoisesta hevosesta ei yleensä uskalla odottaa mitään kovin kilttiä varsaa. Enkä minä sellaista toki odottanutkaan, kunhan toivoin erittäin kovasti. Kuin ihmeen kaupalla toiveeni toteutui, kun heti syntyessään Dracoksi nimetty ruunikkovarsa oli niin kiltti ja reipas, eikä aristellut ihmistä ollenkaan. Emän pahansisuisuus oli kuitenkin vielä suuri vaaratekijä, kun tahdoin kasvattaa tuosta orivarsasta mallikelpoista kouluhevosta: äiti kun tuntui opastavan viatonta lastaan jatkuvaan pahantekoon. Vieroitusikäisenä Draco olikin jo melkoinen hulttiokakara, mutta siitä pystyimmekin aloittamaan erittäin tiukan kurinpalautuksen. Koko varsa- ja nuoruusajan kestäneen käytöskoulun jäljiltä Draco osaa vieläkin olla melkoinen pirulainen, mutta todella reipas ja yhteistyökykyinen se onneksi on. Vaikka ori onkin testaileva varsinkin uusia tuttavuuksia kohtaan, osaa se kunnioittaa niitä jotka ovat sen kanssa jatkuvaan tekemisissä. Draco onkin samalla sekä erittäin haastava, että kuitenkin ihan mahdottoman miellyttävä niin hoidettavana kuin ratsunakin.

Suku

i. Drummin Harley
fwb,165cm,tprn
ii. Dust to Dust PB
hann,166cm,m
Class I
iii. Black Donnelly PB
hann,170cm,m
KRJ-I
iie. Enjoy The Misery PB
hann,164cm,rt
KTK-II,KRJ-I
ie. White Mabel
fwb,164cm,rn
iei. Halloween 99
fwb,170cm,m
iee. Sinwriter White
fwb,165cm,rn
e. Eucarya Charmeine
kwpn,166cm,rtkm
ei. Checkmate EC
kwpn,165cm,rtkm
eii. Glass Slipper FW
kwpn,166cm,rt
KTK-I,KRJ-I,KWPN-I
eie. Eucarya Sacristia
kwpn,164cm,mkm
KRJ-II
ee. Silence kwa
kwpn,167cm,rt
KTK-III
eei. Siero's Ivor III
kwpn,167cm
KRJ-II
eee. Silent Sorrow MHN
kwpn,167cm,rn
YLA2

Isälinja: Drummin Harley - Dust to Dust PB - Black Donnelly PB - Blackthorn GER
Emälinja: Eucarya Charmeine - Silence kwa - Silent Sorrow MHN - Haughty Kestrel

Jälkeläiset

♡ 22.08.2016 fwb-o.Drake Joy (e.Cyral von Gateaway)
♡ o/t.Varsa (e.emä)
♡ o/t.Varsa (e.emä)
♡ o/t.Varsa (e.emä)
♡ o/t.Varsa (e.emä)
♡ o/t.Varsa (e.emä)

Kilpailutulokset

Draco kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet orin VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä 00.00.0000, kirjoittanut omistaja

Tekstiä

28.6.2015 Uusi varsa talliin

Tänään Charmeine varsoi ensimmäisen kotiin jäävän varsansa, joka oli Pierren komeasta orista Drummin Harleysta. Varsa syntyi orina, ja isänsä tavoin nimesimme sen D-kirjaimella alkavaksi. Koska varsinaisia nimiehdotuksia emme koko Charmeinen raskauden ajan olleet kehitelleet, keksimme varsalle nyt vain pikaisesti nimeksi Draco. Se tuntui sopivan tuolle ruunikolle pikkuherralle hyvin, joten virallisesti sen papereihin nimeksi taitaakin kokonaisuudessaan tulla Valiant Draco. Terhakka varsa pomppasi suorastaan vauhdilla ylös melko pian synnytyksen jälkeen. Huterilla koivillaan se kuitenkin horjahteli melkoisesti, ja kaatuikin nurin karsinan pahnoille useaan otteeseen, ennen kuin vihdoin löysi emän nisälle. Charmeine näytti ottavan varsansa vastaan hyvin, ja imetyksen kanssa ei näyttänyt olevan ongelmia. Tuo meidän tulta ja tappuraa tavallisesti oleva kimotamma ei ihme kyllä ollut yhtään äkäinen varsastaan, ja se antoikin meidän eläinlääkärin tutkia pienokaisensa kaikessa rauhassa. Sekä emä että varsa voivatkin kuulema hyvin: varsa oli erittäin elinvoimainen, emän lauhkeus taas saattoi kuulema johtua vain varsomisen jälkeisestä uupumuksesta. Vähän se jännityttääkin, kuinka äkeä tuosta meidän tammasta oikein tulee kunhan saadaan laskettua se laitumelle muiden varsoneiden tammojen ja niiden kesävauveleiden sekaan. Charmeine ja Draco saivat jäädä rauhaan pian eläinlääkärin tehtyä hommansa, pikkuinen varsa katseli uteliaana porukoiden hälvetessä karsinansa ympäriltä. Se ei selvästikään arastellut ihmistä, vaikka emä vähän luimistelikin näille heti kun sai vähänkään puhtia. Toivottavasti varsasta tulisi nyt hyväluontoinen, orikin kun vielä on. Pahaluontoinen emä kun voi tehdä kauheuksia viattoman pikku varsan käyttäytymiselle...

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi