Slippery Climb VAL

© Van Uytert
NimiSlippery Climb VAL Rotusuomalainen puoliverinen
VH-tunnusVH14-031-1035 Sukupuoliori
Syntynyt17.10.2014 17v Säkäkorkeus170cm
KasvattajaValiant Warmbloods Väripunarautias
OmistajaTaciturn VRL-12909 Painote, koulutustasokoulupainote, GP/80cm

Luonne

Klimppi on hieno kouluhevonen hienosta suvusta, mutta toisin kuin vanhempansa, vähän vaativampi käsiteltävä. Herra on niin olevinaan, kauhea kukkoilija käy varmasti jokaisen ihmisen ja hevosen hermoille kun sille päälle sattuu. Toisaalta Klimppi osaa olla myös niin neitiä, että väärällä harjalla sutaisu saa sen pomppaamaan karsinan toiseen päähän ja mököttämään sitten pää nurkkaa kohti. Herkkä pikkuprinssi, kuten meidän Kaisa sanoi, osaa olla myös ihan kiltti ja kiva, mutta harvassa ovat ne päivät jolloin Klimpin hoitaminen olisi ihan oikeasti kivaa. Ori vaan on jotenkin niin... niinkuin siihen ei saisi yhteyttä. Ihmiset eivät ilmeisesti ole Klimpille muuta kuin häiriötekijöitä, ellei tapahdu jotain kovin mielekästä kuten ruokinta tai tarhaanvienti.

Ratsuna Klimppi on aina ollut hyvin omalaatuinen. Se kyllä tottelee ratsastajan apuja, mutta melkoista pyörittelyä se vaatii ennen kuin ori alkaa toimimaan kunnolla. Huonosti verryteltynä tuntuu että useampikin piuha on poikki apujen ja orin pään välillä, ja silloin ei kukaan saa aikaan yhtään mitään. Mutta kun ratsastaja jaksaa vain määrätietoisesti verrytellä orin, tulee siitä ihan mukava ratsastettava. Klimpillähän on hyvät liikkeet verissä, mutta niiden hiominen täydellisemmiksi on ollut melkoinen urakka. Ori kun tuntuu tekevän niin kuin haluaa, ja ratsastajan on vain täytynyt käskeä ja odottaa kiltisti että ori murtuu omasta näkökannastaan.

Vähän yhden ihmisen hevosen vikaahan Klimpissä on aina ollut, ja minullehan se nakki on omistajana napsahtanut. Hermo minulla on mennyt oriin useammankin kerran, mutta kyllähän meillä ihan hyvin pyyhkii kun ollaan jo päästy yhteisymmärryksen puolelle suurimmissa osin asioita. Parhaita puolia Klimpissä on ehdottomasti ollut sen luontainen näyttämisenhalu, joka onkin ollut hyödyksi mitä tulee kilpailutilanteisiin. Alkuaikoina orilla oli tapana kuumua aivan liikaa kisaradoilla, mutta nykyään se kulkee kuin ajatus kunhan ollaan tehty ne samat vanhat verryttelyrutiinit ennen varsinaista suoritusta. Kuljetuskoppiin Klimppi kulkee aina nätisti, kun tietää siellä odottavan heinäverkon. Mainio otushan tuo on, vaikka hemmetin vaativa onkin.

© Van Uytert

Suku

i. Glass Slipper FW
KTK-I, KRJ-I, KWPN-I
ii. Revenue L
YLA2, KRJ-I
iii. Charlesto I evm
iie. Triumphal Marina evm
ie. Hillview Galadrielle
YLA2
iei. Hillview Galaxy evm
iee. Hillview Ghabrielle evm
e. Santa Ana VAL
KRJ-I
ei. Lucky Legend eii. Blue Legend evm
eie. Lucky Lightning evm
ee. September's Symphony
KRJ-I
eei. September's Spinner evm
eee. Melody evm

Isälinja: Glass Slipper FW - Revenue L
Emälinja: Santa Ana VAL - September's Symphony

Jälkeläiset

♡ 24.01.2015 fwb-o.Valiant Jaws of Darkness (e.California)
♡ 27.08.2017 fwb-t.Adaliz Prime (e.Oldfinion Annaunz)

Kilpailutulokset

Klimppi kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet orin VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä 00.00.0000, kirjoittanut omistaja

Tekstiä

Valmennus 00.00.0000, kirjoittanut valmentaja

Tekstiä

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi