Marvellous Chokecherry

VH14-031-0893
suomalainen puoliverinen, tamma
s.5.7.2014

168cm,ruunikko
estepainote, HeA/160cm

kasvattanut Marvellous Herrings
omistaa VRL-12909

ei meriittejä
"Tähän tulee hevosesta jotain tietoa"

Luonne

Sinna on suorastaan toivoton häslä, ei tamma mitenkään ilkeä ole muttei toki ole tavatonta että se vahingossa hoitajaa vähän satuttaisi säheltäessään. Ratsuna pysyy ihmeen hyvin kasassa, ehkä se sitten vaikuttaa kun tamman saa kerrankin keskittymään johonkin tiettyyn asiaan paria sekuntia pidempään...

Suku

i. Marvellous Runéllo
-
ii. Runaway Luno
KTK-II
iii. Ramada MSC
ERJ-I
iie. Lunamia Luno
ie. Ambrella WAS iei. Gossip-Monger fce
iee. Eucarya Abelina
e. Ochre Cherryblossom Solo
-
ei. Candlelight Reen eii. VIR MVA Ch DeWaal Solo
YLA2, ERJ-I, ERL-II, SPL-I*
eie. Silverlode Candyworm
ee. Mango Blossom Solo eei. Discominister
eee. Spicy Mangoberry Flow

Isälinja: Marvellous Runéllo - Runaway Luno - Ramada MSC - Coubriozo PK - Ramadeuche GER
Emälinja: Ochre Cherryblossom Solo - Mango Blossom Solo - Spicy Mangoberry Flow - Guavaberry Solo - Lemongrass Froster

Jälkeläiset

♡ o/t.Varsa (i.isä)
♡ o/t.Varsa (i.isä)

Kilpailutulokset

Sinna kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet tamman VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

18.5.2017 Mitä Sinnalle kuuluu

Tuo kauhea ruunikko häseltäjä tuo kummasti mieleen oman edesmenneen kenttätammani My Darlingin, niin ulkonäkönsä kuin käytöksensäkin puolesta. Muuta yhteistä ei näillä kahdella kuitenkaan ole kuin rotu - jossain siellä kaukana niillä saattaakin samat esi-isät kohdata. Välillä saatan vain pysähtyä katsomaan Sinnaa, joka juoksentelee elämäniloisesti tarhassaan, ja päästää muutaman kyyneleen. Niin paljon minä Darlingiani kaipaan. Asioita mutkistamassa on vielä se, että Sinnan paras hevoskaveri on My Darlingin viimeinen varsa Valiant Darling. Siinäpä vasta soppa, menneisyys puskee koko ajan tielle, ja saa ajatukset juoksemaan aivan muualla kuin missä pitäisi.

Kun entisiä aikoja kerran aletaan muistelemaan, voisin kertoa Sinnan elämänkerran - tähän päivään asti siis. Meillähän on edessä vielä vaikka kuinka monta seikkailua. Faktatietoahan on se, että tämä ruunikko söpöläinen syntyi helteisenä heinäkuun päivänä kuvankauniille Ochre Cherryblossom Sololle. Alusta asti tuo pikkuvarsa oli erittäin virkeä ja vilkas tapaus, ja minä niin tykkäsin sitä käydä katsomassa ennen vieroitusta. Heti kunnollisen vieroituksen jälkeen minä hainkin tuon nuoren neitosen silloiselle tallilleni Valiant Warmbloodsiin. Tavoitteena meillä oli menestyksekäs kilpaura, sekä jalostuskäyttöä kun aika on oikea. No se aikahan ei koskaan ollut oikea tämän tamman kanssa.

Kun Sinna oli suorittanut menestyksekkään uran esteradoilla, päätettiin sille valita joku huippuori, jota käytettäisiin tammalle heti sen seuraavassa kiimassa. Astutus onnistui, me jäimme odottamaan huippuvarsaa. Jokin meni kuitenkin pieleen, ja seuraavana keväänä maailmaan syntyi niin pieni ja täydellinen orivarsa. Muuten siis täydellinen, mutta se ei hengittänyt. Mikään ei auttanut, eläinlääkärin mukaan se oli ollut kuollut jo ennen varsinaista synnytystä. Koko talli oli surun murtama sinä päivänä. Eikä aikaakaan, kun kaikki muukin alkoi mennä keturalleen. Valiant Warmbloods lopetti, oli kaikenlaista hässäkkää niin uuden tallin kuin henkilökunnan välisten skismojen suhteen. Sinna ei ehtinyt saada yhtään elävää varsaa Valiantin aikoihin.

Kun sitten Joyance perustettiin, tuli aika karsia hevoslaumaa reippaalla kädellä. Tavoitteena oli myydä suurin osa Valiantin aikaisista kasvateista, mutta pitää muualta ostetut hevoset monipuolisen jalostusaineksen takia. Sinna jäi vähän kuin unholaan: tamma oli jo kisansa kisannut, minua masensi epäonnistunut varsaoperaatio, ja kaikki meni pilalle ihan kaikin puolin. Tamma pärjäsi omillaan, saihan se henkilökunnan huomiota vaikka tyhmältähän se tuntui pitää niin pitkä aika tallissa tammaa jolla ei tehnyt yhtikäs mitään. Nyt kun Joyancessa on kuitenkin saatu asiat rullaamaan, on kaikessa alkanut näkymään ne valoisat puolet. Sinnankin suhteen ollaan nyt vihdoin saatu tehtyä kunnollinen toimintasuunnitelma.

Onhan se aika jo kertoa vähän ilouutisiakin, kun Sinnan menneisyys ei vaikuta kovin kivalta. Eläinlääkärin tarkastettua tamman läpikotaisin, totesi tämä sen olevan täysin sopiva vielä varsomaan. Edellisen varsan kuolemaan löytyi kuulema syy jostain muualta kuin tammasta itsestään. Tällä hetkellä minun ihana Sinnani onkin kantavana orista Sokerikuun Mordred. Tänä kesänä meillä onkin monta varsaa kaitsettavana, kun Sinnan lisäksi moni muukin tamma on tulossa äidiksi. Vielä kun osaisi päättää, mitkä varsoista jättää kotiin kasvamaan ja mitkä myy muualle. Minulta jos kysyttäisiin, pitäisin tietysti ne kaikki. ♡

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © BK-Horses
VRL | Keskusta
Tacin virtuaaliblogi
Valenwoodin blogi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi