AWA World War

VH16-016-0197
★ saddlebred, ori
★ s.15.1.2016 8v 15.1.2018

★ 163cm, ruunivoikko (Ee/Aa/nCr)
★ askellajipainote, erikois

★ kasvattanut Awareness
★ omistaa VRL-12909

War on hyvin elinvoimainen ja näyttävä ori, se osaa tuoda ja varmasti tuokin itsensä esille, viihtyen parrasvaloissa hyvinkin mielellään. Waria eivät hetkauta ympärillä oleva hälinä, räpsivät kamerat tai jaloissa kirmailevat lapset vaan ori keskittyy täysin vaan poseeraamaan pää korkealla, antaen silloin tällöin orimaisen matalan hirnahduksensa kaikua pihamaalla merkiksi läsnäolostaan. Välillä Warin luontainen patsastelu saattaa tuoda tuskanhien sen hoitajan otsalle, orin jumahtaessa kesken matkan paikoilleen esittelemään hienoa rakennettaan läheisen tarhan aidalla notkuneille tallitytöille tai vieläkin houkuttelevammalle yleisölle eli tammoille.

Mutta vaikka Warissa on näitä orimaisia ja välillä vähän turhamaisiakin piirteitä, on se silti kyllä kiltti käsitellä. War ei aina välttämättä malta kuunnella kunnolla mutta koskaan se ei myöskään rehellisesti yritä pomottaa hoitajaansa. Kyllä War tottelee kun sen saa vain kuuntelemaan ja ori osaa kulkea hyvinkin nätisti riimunnarun päässä. Myös harjatessa War on ennen kaikkea helppohoitoinen, sillä vaikka se rakastaa peilikuvaansa, ori ei kuitenkaan ole turhan herkkähipiäinen vaan kaikennäköinen rapsuttelu ja harjaus kelpaavat kyllä Warille. Eikä varustaessakaan temppuilla, päinvastoin, War osaa olla välillä oikea herrasmies ja suitsittaessakin pää lasketaan nätisti kainaloon, niin että kaikennäköiset remmit ja muut on helppoa saada kiinni.

Ratsuna War on kerrassaan ihana! Sillä on äärettömän pehmeät askellajit ja ori on myös avuille hyvin herkkä eli se toimii jo aivan hiuksenhienoilla avuilla täydellisesti. Toisaalta juurikin herkkyytensä vuoksi Warin selkään pääsevätkin vain osaavimmat ratsastajat, sillä tämä ori ei kestä yhtään kovia otteita. War on muutenkin niin miellyttämisenhaluinen ja kuuliainen ratsastettava että sen kanssa kuuluukin osata edetä pitkälti painoapujen avulla. Näyttävyyttä piisaa myös ja askellajiratsastus onkin Warin ehdoton ykköslaji, etenkin kun ori rakastaa kilpailujen jännitystä ja huumaa. Kotona puolestaan maastoilu on Warille rentouttavaa puuhaa, ori selkeästi nauttii kun se saa välillä käydä esimerkiksi rennolla kävelylenkillä pitkin ohjin luonnon helmassa.

© Break VRL-05810

Suku

i. HWA Crimson Flame
-
ii. Invincible Assassin iii. Master Assassin evm
iie. Love Invincible evm
ie. Ruby Sphinx iei. Manhattan Sapphire evm
iee. Sugar Sphinx evm
e. HZ Blue Warhawk
-
ei. Warhawk On Air eii. Blackjack evm
eie. Be Sweet evm
ee. Blue Lights Ballerina eei. Black Lionheart evm
eee. Wendella evm

Isälinja: HWA Crimson Flame - Invincible Assassin
Emälinja: HZ Blue Warhawk - Blue Lights Ballerina

Jälkeläiset

-

Päiväkirja

02/2016 Päiväkirjamerkintä - kirjoittanut Break

"Awarenessin kasvattimyynnit olivat houkutelleet paikalle paljon katsojia ja ostajia, erityisesti kun myynnissä oli paljon quartervarsoja sekä hieman harvinaisempia saddlebredejä. Itsekin olin jo aikaisin aamulla paikalla katsomassa läpi myytäviä varsoja eikä aikaakaan kun ne omat lempiyksilöt olivat jo valikoituneet sieltä joukosta. AWA Sacred Psyche, ruunikonkirjava saddlebredtamma sekä AWA World War, ruunivoikko saddlebredori olivat lopulta myös ne, joista tein tarjouksen ja jotka sittemmin myös läksivät mukanani Ravenwoodiin."

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © Simon Wackerle
Sivun kuvat © pidä hiirtä kuvan päällä.
Katso täältä tarkempaa tietoa copymerkinnöistämme.
VRL
ARJ | ARJL
ARJ Blogi
Tacin virtuaaliblogi
Tykkää meistä ♡