Solid Black Dash

▪ Nimi: Solid Black Dash
▪ VH-tunnus: VH15-265-0016
▪ Syntynyt: 25.10.2015
▪ Kasvattaja: Solid Blue
▪ Rotu: nokotanhevonen
▪ Sukupuoli: tamma
▪ Säkäkorkeus: 149cm
▪ Väri: rautiaanpäistärikkö
▪ Omistaja: VRL-12909
▪ Painote: westernpainote

Luonne

Solid Black Dash, eli lyhyemmin Diana on se pikkutamma, jota aina kutsutaan mamman mussukaksi ja pikku höpönassuksi, eikä syyttä. Upean ulkonäkönsä lisäksi tämä tamma osaa häikäistä suloisella luonteellaan. Dianan mielestä kaikki uusi on hauskaa ja kiinnostavaa, eikä mikään ole vaarallista ennen kuin toisin on todistettu. Se korkeintaan säpsähtää äkillisiä tapahtumia, mutta sen suurempaa pakoreaktiota siinä on melkein mahdoton saada aikaan. Myöskin uusiin hevosiin ja ihmisiin tamma suhtautuu hyvin suopeasti ja tuleekin nätisti toimeen muiden hevosten kanssa riitaa haastamatta.

Ihmiset ovat Dianan mielestä aina mukavia, mutta parhaimmillaan nuo kaksijalat ovat jos niillä sattuu olemaan mukanaan jotain syötäväksi kelpaavaa - ja syötäväksihän kelpaa mikä tahansa ihmisen kädessä oleva esine, oli se sitten sokeripala tai puhelin. Myös satuloita, suitsien turpahihnoja ja hoitajan vaatteita on oikein mukava maistella jos sellaisi turvan eteen tuodaan.

Hoitaessa Diana toimii hyvin. Korvat saattavat hieman luimistella vatsaa ja kaulaa harjatessa, mutta tamma pitää silti hampaat ja kaviot erossa hoitajastaan. Se seisoo kyllä hyvin paikoillaan hoitaessa, ainakin jos näkyvillä ei ole ruokaa tai mitään kiinnostavaa tutkittavaa. Kaikki käsittely kavioiden puhdistuksesta taluttamiseen ja klippaamiseen sujuu Dianan kanssa ongelmattomasti. Myös traileriin mennään kiltisti, etenkin jos tamma tietää, että edessä on kisamatka.

Ratsastaessa Diana on ehkä jopa liiankin rauhallinen. Siltä on turha odottaa mitään ilman, että sitä pyytää, mutta pyydettäessä tekee kyllä juuri mitä pitääkin. Tamma myös yrittää parhaansa tilanteessa kuin tilanteessa. Nopeutta vaativissa lajeissa se ei silti luontaisen rauhallisuutensa kanssa ole mikään ihanneratsu, vaikka näissäkin kyllä toisinaan onnea kokeillaan. Loistamaan Diana pääsee kuitenkin enemmän tarkkuutta vaativissa lajeissa ja etenkin trail-luokkia tämän neidon sulavat liikkeet ja helppo ratsastettavuus usein hurmaavat.
© Axel

Suku

i. Fast Dash
-
ii. Dash For Cache
evm
iii. Dashin Bye
iie. Smart Chic
ie. Diamond Crome
evm
iei. Blue Day
iee. Little Ruby
e. Black Socks
-
ei. Specialsocks
evm
eii. Special Tree
eie. Jessellie
ee. Miss Black
evm
eei. One Famous
eee. Darklabel

Isälinja: Fast Dash
Emälinja: Black Socks

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi
00.00.0000 rotu-skp. Nimi i.Nimi
Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Sivun kuvat © pidä hiirtä kuvan päällä.
Katso täältä tarkempaa tietoa copymerkinnöistämme.
Tähän tekstiä