Imperial Majesty

VH15-019-0061
★ tennesseenwalker, ori
★ s.8.9.2014 8v 8.9.2016

★ 156cm, musta tobiano (Ee/aa/nT)
★ askellajipainote, erikois

★ kasvattanut Star's Shadow Walkers EVM
★ omistaa VRL-12909

KTK-III palkittu 31.12.2021 | 17 + 18 + 17 + 17 = 69p.
ARJ-I palkittu 18.05.2023 | 8 + 40 + 30 + 31 + 21 = 130

Luonne

Upeaakin upeamman Imperial Majestyn minä ostin suoraan kasvattajaltaan pilviä hipovan korkealla hinnalla. Orin vanhemmat olivat molemmat olleet aikanaan erittäin menestyneitä askellajikilpailuissa, ja sitä oli todistamassa useat ruusukkeet ja pokaalit, jotka koristivat tallin taukotupaa mennessäni tuota mustankirjavaa nuorukaista katsomaan. Tuttavallisemmin ihan vain Oreoksi nimetty orivarsa oli yksi niistä monista Black Magic's Imperialin varsoista, jotka oli lehti-ilmoituksessa kiinnittäneet huomioni. Nyt jos milloin olikin minun tilaisuuteni hankkia Hazardiin uusi jalostusori erittäin menestyneestä, silti minulle ennestään hyvin tuntemattomasta suvusta. Kolmesta vielä myytävänä olevasta varsasta Oreo muistutti eniten isäänsä, olihan se porukan ainoa ori. Sen minä päädyinkin valitsemaan kotiin vietäväksi, tietysti käytyäni vielä tervehtimässä sen emää, suloista mustaa Queen Beetä. Koska Oreo oli jo miltei vuoden vanha pikkuherra, sain sen heti matkaani kauppakirjat tehtyäni. Niin alkoikin meidän yhteinen matkamme.

Luonteeltaan Oreo on mitä lempein, ja varsin nöyrä ihmistä kohtaan. Vaikka orin olemus onkin ensinäkemältä mitä hienoin, on se kuitenkin melko leppoisa ja suorastaan nauttii rennommista hetkistä kuten laidunnuksesta kaikessa rauhassa lämpimänä kesäiltana. Hoidettaessa Oreo yleensä nuokkuu kaula pitkällä, huuli lerpallaan ja nautisekelee saamastaan huomiosta. Ori on kuitenkin helppo saada innostumaan, ja esimerkiksi pesupaikalle talutettaessa se alkaa jo steppailla pää pystyssä, hörähdellen kevyesti. Oreo suorastaan rakastaa vettä, ja ori onkin aina helppo puunata kisakuntoon. Tietysti ori nauttii myös mudassa piehtaroinnista, joten sateen jälkeen tuo mustavalkoinen komistus saattaakin tulla tarhasta vastaan tasaisen ruskeana, mutta siltikin tavallaan ylvään näköisenä mutapallona. Oreo ei aristele juuri mitään toimenpiteitä, joten muun muassa kengitys ja hampaiden raspaus sujuvat aina ongelmitta.

Satulan alla yksin työskennellessä Oreo tykkää kulkea leppoisasti, muttei kuitenkaan vaadi paljoa patistelua jotta liikkeisiin saadaan ryhtiä. Ori tykkää vähän esittää muille ratsukoille, ja tarpeeksi lähelle toista kulkijaa päästessään alkaa tämä royhistelemään rintaansa ja steppailemaan liioittelevan korkein askelin. Oreolla on vähän pahana tapana unohtaa joskus ratsastajan antamat ohjeet, ja sitä pitääkin vähän herätellä jos ratsastuksesta ei meinaa tulla mitään. Ori on vähän sellainen höselö muiden seurassa, että parhaiten kotitreenit onnistuvat ainoana ratsukkona kentällä. Kilpailutilanteessa Oreo yleensä jaksaa keskittyä perinpohjaisen verryttelyn jälkeen. Ennen sitä on turha unelmoidakaan että ori tottelisi ratsastajaansa täydellisesti muiden hevosten kyttäilyn ja esittämisen sijaan. Oreo ei ole missään nimessä aggressiivinen edes muita oreja kohtaan, vaan muistuttaa käytöksellään lähinnä mahtailevaa pikkupoikaa jolla on vähän liian suuri ego kokoonsa nähden.

Noin yleisesti kilpailutilanteet ovat sujuneet kunhan Oreolle on antanut tarpeeksi tekemistä ennen varsinaista kisasuoritusta. Nuoremmalla iällä orin keskittymisen kanssa oli enemmänkin haasteita, mutta iän myötä tuolle on tuntunut tulevan sen verta järkeä päähän, että ratsastaja saa kyllä apunsa läpi kunhan vain on saanut orin ensin oikeaan mielentilaan. Vieläkin Oreo tykkäisi vähän näyttää muille kanssakulkijoille, mutta malttaa kyllä mielensä kun sitä vähän komentaa. Kisakuljetuksista ori ei ole koskaan pitänyt, muttei myöskään varsinaisesti stressaa niistä. Makoisa heinäverkko trailerissa saa Oreon kyllä astelemaan koppiin nätisti, ja kisapaikalla noin muutenkin ori tykkää lähinnä nuokkua kaula pitkällä jos lähistöllä ei ole muita hevosia joille pitäisi esittää upeaa alfaurosta.

Suku

i. Black Magic's Imperial
twh, 157cm, m tob, evm
ii. Storm Sky's Black Magic
twh, 160cm, rt tob, evm
iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. Warmaiden
twh, 154cm, m, evm
iei. tuntematon
iee. tuntematon
e. Queen Bee
twh, 156cm, m, evm
ei. Kingdom of Hearts
twh, 158cm, trn, evm
eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. Be My Guest
twh, 152cm, m, evm
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Isälinja: evm
Emälinja: evm

i. Black Magic's Imperial on Star's Shadow Walkersin omistajan Beatrice Sampsonin ylpeydenaihe. Ori syntyi Washingtonin osavaltiossa, josta se muutti kaksivuotiaana Kentuckyyn tulevaksi jalostusoriksi Bean entisen silmäterän Star Commanderin jäädessä eläkkeelle. Imperialiksi kotoisammin kutsuttu komea, kiharaharjainen ori aloitti kolmevuotiaana perinpohjaisen koulutuksen, tähtäimenä maine ja kunnia askellajiareenoilla. Orin askeleet olivat kuulema jo luonnostaan upean ilmavat ja matkaavoittavat, joita koulutus vain hioi vielä paremmiksi. Imperialin kisauran tärkeimpiä menestyshetkiä ovat osavaltion mestaruus tennesseenwalkereiden erikoisaskellajiluokissa kolmena vuonna peräkkäin, sekä lukematon määrä erinäisiä arvokilpailuvoittoja. Omistajan mukaan ori olisi 2 miljoonan dollarin arvoinen, jos myynti tulisi aiheelliseksi! Imperial on luonteeltaan varsinainen herrasmies, ja koko sen olemus on varsin charmikas. Ori on syystäkin todella haluttu yksilö jalostukseen, ja sillä onkin rekisterissä yli 400 varsaa. Imperial on periyttänyt useille varsoistansa kaunista, tobianokirjavaa väritystänsä, ja tietenkin luonnostaan puhtaita askeliaan. Ori on tätä nykyä jo eläiköitynyt niin kilpailu- kuin jalostuskäytöstäkin, ja viettää leppoisaa elämää kotitallillaan Kentuckyn Summerifieldissä.

ii.Storm Sky's Black Magic oli upea, mutta ihan mahdottoman pahaluontoinen ori. Komea ulkomuoto sekä luonnostaan korkea ja tahdikas askellus tekivät siitä kuitenkin halutun paikallisissa jalostuspiireissä. Kilpailutuloksia Magicille kertyi erikoisaskellajiluokista reippaasti, tosin orin suoritus ei ollut millään lailla tasalaatuista. Parhaimmillaan se voitti kilpailijansa heittämällä, huonoina päivinä luvassa oli useimmiten joko viimeinen sija tai hylky. Muutama arvokilpailuvoittokin sattui orille kertymään, mutta arvaamattomuudestaan johtuen sen kisaura pistettiin pakettiin 12-vuotistalvena, jonka jälkeen Magicia käytettiin lähinnä jalostukseen. Varsoja sille kertyikin vaille kaksisataa kappaletta, joista suurelle osalle se on periyttänyt väritystään, osalle pahaa luonnettaan ja osalle tietysti upeita askeliaan. Tammavalinnoilla tuntuu olleen erittäin merkittävä osa varsinkin luonteen periytymisessä, jota todistaa useat varsin tasaisen kiltit orijälkeläiset. Magic kuoli suolikierteeseen 23-vuotiaana kotitallillaan Washingtonin osavaltiossa.

ie.Warmaiden oli nimestään huolimatta mitä kiltein ja leppoisin tamma, joka suoritti hienon kisauran askellajiareenoilla tennesseenwalkereiden omissa luokissa. Ulkomuodoltaan Maiden oli vähän mitäänsanomaton, ja rakenne sillä ei ollut mitenkään kantakirjatasoa. Liikkeet tammalla olivat kuitenkin luonnolliset ja varsin rytmikkäät ja puhtaat, joten kilpailumenestykselle ei ollut sen puoleen mitään estettä. Maiden keräsikin yhteensä vajaat sata sijoitusta niin pienistä kuin suuristakin kilpailuista, ja voittojakin sille kertyi parikymmentä kappaletta. Tamma jäi kisaeläkkeelle 11-vuotiaana, ja ehtikin saada kolme kaunista ja hyväluontoista varsaa. Maidenilla oli ongelmia kantavaksi tulemisen kanssa, jonka takia varsamäärä jäi kasvattajan harmitukseksi niin vähäiseksi. Tamma kuoli luonnollisesti kotitilallaan korkeassa 34 vuoden iässä.

e.Queen Bee on suloinen musta tamma, joka on nuorempana kilpaillut erikoisaskellajiluokissa hyvällä menestyksellä, sijoituksia sillä löytyy lähinnä paikallisista pikkukilpailuista, mutta myös muutama satunnainen arvokilpailusijakin sillä on plakkarissa. Luonteeltaan Bee on erittäin kiltti ja tottelevainen, ja siltä löytyy kauniit, luonnolliset askellajit. Varsinkin juoksukäynti tammalla on erinomaisen tasaista ja matkaavoittavaa, eikä tuon mustan kaunottaren muissakaan liikkeissä ole mitään moitittavaa. Bee on synnyttänyt elämänsä aikana yhteensä viisi varsaa joista Oreo on ainoa ori. Kolme Been varsoista on tallin omasta Imperial-orista, yhdistelmän osoittauduttua erittäin hyväksi. Bee on periyttänyt kaikille varsoilleen mustaa pohjaväritystä ja hyvää luonnetta. Tamma on eläköitynyt muutama vuosi sitten, ja viettääkin lokoisia päiviä kotitallillaan Kentuckyn Summerfieldissä.

ei.Kingdom of Hearts on aikanaan kotiseudullaan Tennesseessä kovasti vaikuttanut ori, jolta löytyy kokoa ja näköä. Varsin massiivisen rakenteen omaava ruunikko oli omana aikanaan varsin näyttävä ilmestys askellajikilpailuissa, ja ulkonäöstään huolimatta se oli erittäin nopea ja sulavaliikkeinen. Ori pääsi kantakirjaan vähemmän mairittelevalla lausunnolla: liian massava, isopäinen ja laatikon mallinen noin lyhyesti poimittuna tuomarin sanomisista. Kingiltä löytyi kuitenkin luonnolliset ja kauniit liikkeet, ja se todellakin osasi esiintyä. Kilparadoilla ori olikin todella upean näköinen, ja toisaalta kevyempitekoisiin tammoihin yhdistettynä sen jälkeläiset ovat olleen varsin sopusuhtaisia. Jälkikasvua Kingille on kertynyt yhteensä 358 kappaletta, joten ori kyllä löytyy joka toisesta walkersuvusta Tennesseen itäosassa. Jälkeläisilleen King on periyttänyt kovasti reipasta luonnettaan. Muutama massiivinen orijälkeläinen löytyy, mutta noin muuten suuri osa Kingin jälkikasvusta on melko tavallisen kokoista ja näköistä kantaa. King kuoli luonnollisesti 29 vuoden iässä kotitallillaan.

ee.Be My Guest oli pieni ja sirorakenteinen tamma, jolta löytyi vähänlaisesti kisamenestystä. Belle oli sulavaliikkeinen ja kiltti, mutta siltä puuttui sellainen kisahevoselle ominainen tsäpäkkyys. Luonteeltaan se oli jopa vähän turhankin ujo, mutta hyvän sukutaustansa ansiosta se oli kuitenkin ihan kelpo yksilö jalostusta ajatellen. Belle saikin elämänsä aikana kahdeksan varsaa, jotka oikeilla orivalinnoilla ovat osoittautuneet hyviksi menestyjiksi erikoisaskellajiluokissa. Tamma on periyttänyt kaikille jälkeläisilleen syvänmustan pohjavärin, ja varsinkin tammajälkeläiset ovat koko olemukseltaan olleet kovin siroja ja kaikin puolin emänsä kaltaisia. Belle asui koko elinaikansa kasvattajallaan Kentuckyssä, jossa se sai viettää melko tylsää ja rauhallista hevosenelämää satunnaisia kisakokeiluja lukuunottamatta. Tamma kuoli ähkyn seurauksena 21-vuotiaana.

Jälkeläiset

twh-o. Hazard's Imperial Whim s.10.02.2015 e.Amazon Lily
twh-o. Hazard's Imperial Tobacco s.02.01.2016 e.Paper Doll
twh-t. Hazard's Imperial Fantasy s.03.01.2016 e.Lynn's Legacy
twh-t. Hazard's Imperial Auburn s.08.07.2017 e.Autumn Sun

Kilpailukalenteri

Kilpailutulokset
21.06.2016 ARJ Keinutuolilaukka Marabel 3/10
22.06.2016 ARJ Nelitahtikäynti Marabel 1/10
23.06.2016 ARJ Nelitahtikäynti Marabel 1/10
23.06.2016 ARJ Juoksukäynti Marabel 1/10
25.06.2016 ARJ Nelitahtikäynti Marabel 1/10
26.06.2016 ARJ Juoksukäynti Marabel 2/10
28.06.2016 ARJ Juoksukäynti Marabel 1/10
29.06.2016 ARJ Nelitahtikäynti Marabel 1/10
26.02.2017 ARJ Juoksukäynti Encore 2/13
17.03.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 3/10
19.04.2017 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 1/26
20.04.2017 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 4/26
13.05.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/30
14.05.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 4/30
15.05.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 1/30
16.05.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/30
17.05.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 2/30
19.05.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/30
12.06.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/30
12.06.2017 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 5/30
14.06.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 1/30
20.08.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 2/28
21.08.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 1/28
24.11.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 3/10
25.11.2017 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 3/10
26.11.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 3/10
26.11.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 2/10
27.11.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 1/10

28.11.2017 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 2/10
29.11.2017 ARJ Juoksukäynti Hazard 2/10
14.04.2018 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/20
15.04.2018 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/20
15.04.2018 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 1/20
17.04.2018 ARJ Juoksukäynti Hazard 2/20
18.04.2018 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 3/20
22.04.2018 ARJ Juoksukäynti Hazard 5/28
25.04.2018 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 1/28
25.04.2018 ARJ Juoksukäynti Hazard 5/28
27.04.2018 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 1/28
29.04.2018 ARJ Juoksukäynti Hazard 1/28
03.09.2018 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 2/28
05.09.2018 ARJ Juoksukäynti Hazard 3/28
01.06.2019 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 4/17
03.06.2019 ARJ Juoksukäynti Hazard 1/17
06.06.2019 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 2/17
07.06.2019 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 2/17
07.06.2019 ARJ Juoksukäynti Hazard 3/17
08.06.2019 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 4/17
09.06.2019 ARJ Juoksukäynti Hazard 2/17
10.06.2019 ARJ Nelitahtikäynti Hazard 4/17
10.06.2019 ARJ Keinutuolilaukka Hazard 2/17

Näyttelytulokset
29.11.2020 Ljóma, BIS6, MVA-SERT (Päätuomari: Dimma)

Päiväkirja

12/2021 - päiväkirjamerkintä

Oreo vietiin viime viikonloppuna kantakirjatilaisuudeen muutaman muun tennesseenwalkerimme kanssa. Oria oltiin laitettu kuntoon koko aamu ennen tilaisuutta, ja talliporukalla oli korkeat odotukset sen suhteen. Rakenteeltaan Oreo on todella hieno ja sopusuhtainen, ja liikkeet sillä ovat symmetriset sekä niistä löytyy tasainen rytmi. Mutta käytöspuoli näyttikin osoittautuvan ongelmaksi lähtiessäni esittämään oria tuomaristolle. Oreo ei ensinnäkään jaksanut keskittyä yhtään siihen mitä siltä vaadin, vaan se mieluummin kyräili muutaman metrin päässä ollutta toista oria, jolle piti vähän puhkua ja hirnahdella ylimielisesti. Piti sitä vähän keuliakin, ja etupään alkaessa nousta nykäisin riimusta napakasti, jolloin Oreo vähän rauhoittui ja katsoi happamasti tuota toista oria, aivan kuin sanoakseen ettei tämä jää tähän. Oreo ei koskaan ole varsinaisesti aggressiivinen muita hevosia kohtaan, mutta ihan mahdottoman kilpailuviettinen jos se ei ole päässyt purkamaan pois ylimääräistä energiaa.

Tuomareiden ilmeistä ei voinut päätellä, mitä mieltä he olivat orin käytöksestä, ja ajattelin jo hetken että meidät hylättäisiin kun kymmenvuotias hevonen käyttäytyi kuin viikari-ikäinen orinalku. No, kolmospalkinto sieltä kuitenkin tuli, ja olin enemmän kuin tyytyväinen että Oreo on nyt ylipäätään hyväksytty kantakirjaan. Tästä olisi tavoitteena ehkä vuosien varrella kerätä vielä jotain meriittejä mihin orin rahkeet vaan riittävät, nyt hetkellisesti kuitenkin hengähdämme ja mietimme rauhassa olisiko Oreon paikka ihan vain oloneuvoksena hiljaisen jalostuskäytön ohella, vai lähdetäänkö treenaamaan vielä isompia kisamittelöitä varten.


02/2015 - päiväkirjamerkintä

Oreo pääsi ensimmäistä kertaa isäksi Lilyn synnyttäessä komean, mustankirjavan orivarsan. Varsa näytti ensihetkistä alkaen aivan samalta kuin isänsä tämän kasvattajan näyttämissä varsakuvissa, mutta oli selkeästi valkovoittoisempi. Nähtäväksi jää, alkaako varsa siitä kimoutumaan emä Lilyn ollessa kauniin harmaasävyinen, vai jääkö Whimiksi kotoisasti nimetty pikkuherra Oreo-keksin väriseksi. Geenitestit sille tullaan tekemään joka tapauksessa, niin kuin kaikille muillekin Hazardissa syntyville varsoille.

Oreo itse on vielä varsin raaka mitä tulee minkäänlaiseen jalostusvalmiuteen, suku sillä kuitenkin puhuu niin kovin puolestaan, että uskalsimme valita sen Lilyn varsan isäksi. Tällä hetkellä ollaankin orin kanssa vielä vasta harjoiteltu kilpailuita ajatellen, ja siltä löytyykin kolme tyylipuhdasta askellajia. Oreo tuntuu kuuntelevan ihmistä nöyrästi, ja tekee kaikki pyydetyt tehtävät halukkaasti. Muiden hevosten seurassa Oreo oli alkuun melko ujo, ja tuntui suorastaan alisuorittavan jos kentällä oli yhtäaikaisesti muita ratsukoita. Rohkeutta ja varmuutta tekemisiinsä saatuaan orista on kuitenkin alkanut kuoriutua varsin näyttävä showmies, ja nähtäväksi jää kuinka paljon tämä tuottaa tulevaisuudessa ongelmia jos Oreolle alkaa tulla tavaksi muille hevosille mahtailu ratsastajan tottelemisen sijaan.

Parhaimmillaan Oreo onkin ollut yksin työskennellessä, ja siinä mielessä sanoisin orin olevan jo ikäisiinsä verraten varsin kypsä aloittamaan kisauraansa. Vielä on kuitenkin paljon opettelemista muiden hevosten kohtaamisessa, sillä mikäs sen häpeällisempää kuin mennä julkiselle paikalle jossa oma hevonen unohtaa kaikki käytöstavat. Onneksi meillä ei ole vielä mikään kiire, vaikka koko talliporukkaa houkuttaisi jo nähdä miten Oreon ura lähtee sujumaan.


10/2014 - päiväkirjamerkintä

Black Magic's Imperial oli todella komea ja näyttävä ori. Sen kolme myytävänä olevaa varsaa olivat myös erittäin lupaavan oloisia nuorukaisia, ja päätöksenteko ostotarjouksen suhteen oli vielä auki. En ollut osannut puhelimessa sopiessa vielä sanoa, mikä noista kolmesta varsasta olisi se mieleisin, mutta kasvattajalla ei ollut mitään kiirettä asian suhteen. "Come and see them. Then decide which one you like the best", nainen oli sanonut minulle ja tämän jälkeen kertonut mikä ajankohta olisi sopiva vierailulle. Puhelusta oli nyt kaksi viikkoa, ja tänään olikin aika matkustaa Kentuckyn pohjoisosassa sijaitsevaan Summerfieldin pikkukaupunkiin, jonka laitamilla Star's Shadow Walkersin talli sijaitsisi.

Tallikompleksi oli yllättävän pieni, mutta tietysti hyvin huolletun ja siistin oloinen. Heti tallin edessä pihalla tarhoissa käyskentelivät nuoret myytävät hevoset, ja hieman kauempana tarhastaan meitä tulokkaita vilkuili mitä upeimman näköinen mustankirjava ori. Black Magic's Imperial, kilpailukentillä erinomaisesti menestynyt, erittäin terve ja selväpäinen herrasmies jonka jälkikasvusta olin ollut jo pitkään kiinnostunut. Useimmiten olin ollut liian hidas ostotarjouksineni, ja varsat olivat menneet nenän alta viuhahtaen. Tällä kertaa minua oli kuitenkin onnistanut, oli nimittäin harvinainen tilaisuus että pääsin valitsemaan jopa kolmen eri varsan välillä ilman mitään kiireitä. Kasvattajan mukaan tärkeämpi olisi rakastava koti, eikä kauppoja pitäisi solmia heti ensimmäisen tarjoajan kanssa. Sinänsä ystävällistä, että Hazard varsin uutena hevosalan toimijana otettiin huomioon kun kotiehdokkaita valittiin. Kasvattajan kommentti tähän oli vain, että jostainhan se hevoskasvatus on aloitettava, ja parasta kun alusta asti on käytössä mahdollisimman laadukas jalostusmateriaali.

Kävin tietenkin tekemässä tuttavuutta niin itse Imperialiin kuin tallin viiteen tammaankin. Hevoset olivat kaikki ystävällisiä ja hyvin hoidettuja, eivätkä vierastaneet minua ollenkaan. Sukulinjoiltaan tallin siitostammat eivät olleet niinkään uniikkeja, joten siltä kannalta mikä tahansa varsoista olisi kelvannut minulle. Kaksi varsoista oli tammoja, toinen kokonaan musta pientä tähdenaihetta lukuunottamatta, toinen taasen kauniin valkovoittoinen mustankirjava. Molemmat näistä kaunottarista olivat erittäin hyvän oloisia, mutta päädyin kuitenkin kysymään kasvattajalta ainoasta myytävänä olevasta orivarsasta. Se oli luonteeltaan ehkä vähän ujomman oloinen kuin tammasisarensa, mutta toisaalta orille olisi Hazardissa enemmän tarvetta. Kerroin vielä tarkemmin tulevaisuudensuunnitelmista kasvattajan kuunnellessa mielenkiinnolla. Oreoksi nimetty orivarsa voisi lähteä mukaani kunhan kauppakirjat on tehty, ensin minun oli kuitenkin vielä käytävä katsomassa tämän emää Queen Beetä josta kasvattajalla oli vielä sanottavaa.

Suloinen musta tamma oli nuorempana kilpaillut erikoisaskellajiluokissa hyvällä menestyksellä, ja synnyttänyt elämänsä aikana yhteensä viisi varsaa joista Oreo jäisi viimeiseksi. Kolme varsoista olivat tallin omasta Imperial-orista, joten suvullisesti pikku-Oreo ei ollut ainutlaatuinen. Se oli kuitenkin ainoa Queen Been orijälkeläinen, ja kasvattaja toivoikin saavansa silloin tällöin kuulumisia miten Oreon kanssa on mennyt. Päivä tallilla kului nopeasti, ja oli jo ilta kun sain Oreon vihdoin talutettua traileriin. Orin kasvattaja kävi vielä antamassa tälle viimeiset rapsutukset ja toivotti meille sitten hyvää matkaa. Jos orin kanssa tulisi ongelmia, häneen saisi kuulema ottaa milloin tahansa yhteyttä. Kokonaisuudessaan minulle jäi erittäin hyvä mieli vierailustani Star's Shadow Walkersin tilalle, ja uskon että meillä tulee Oreon kanssa mukava yhteinen taival.

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen. Kaikki sivuilla esiintyvä on vain mielikuvituksen tuotetta.
This is a SIM game stable/SIM game horse. Everything on this page is just imagination and has nothing to do with real life.
Kaikki materiaali © VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kansikuva © Simon Wackerle
Sivun kuvat © pidä hiirtä kuvan päällä.
Katso täältä tarkempaa tietoa copymerkinnöistämme.
VRL | ARJ | ARJL | AV
Tacin virtuaaliblogi
Tykkää meistä ♡