Joyance

Valiant Honeyside

Valiant Honeyside
VH14-031-0847
suomalainen puoliverinen, tamma
s.30.8.2014 14v

164cm, voikko
kenttäpainote, VaA/140cm/CIC4

kasvattanut Valiant Warmbloods
omistaa VRL-12909

ei meriittejä

Luonne

Valiant Honeyside on tilausvarsa, jota ostaja ei koskaan tullutkaan hakemaan. Tamman syntymän aikoihin meillä itsellämme ei ollut tarvetta uusille kenttähevosille, mutta varsa oli tehty tilauksesta, ja tarkoitushan oli luovuttaa se ostajille heti vieroitusikäisenä. Juuri ennen varsan tuloa maailmaan meille kuitenkin ilmoitettiin ostajien vetäytyvän kaupasta. Niin sitten kun meidän Darla synnytti kauniin voikkovarsan, olimme suoraan sanoen lirissä sen kanssa. Tallimestarimme nappasi jo varsasta muutamia kuvia ja oli tekemässä siitä ilmoitusta netin myyntipalstoille. Käskin tätä kuitenkin odottaa vähän aikaa, sillä varsan myynnin kanssa ei kuitenkaan kannattaisi hätiköidä. Muutaman päivän ajan kun tämä kaunis, hunajanvärinen tammavarsuli oli valvovan silmäni alla, alkoi sen myynti tuntua aina vaan etäisemmältä suunnitelmalta. "Mitä jos pitäisimmekin tuon otuksen?" kysäisin eräs kaunis syyspäivä tallimestariltamme, joka oli juuri tullut tarhoilta meidän Darlan ja tämän vielä nimettömän voikkovarsan kanssa. Nainen katsoi minua hämmästyneenä ja käänsi sitten katseensa pieneen tammaan, joka taas katsoi tätä takaisin suurilla, lempeillä silmillään. Siitä asiasta ei tarvinnut sanoa mitään enää siinä vaiheessa, tallimestarikin tokaisi miettineensä asiaa jo muutamia päiviä aiemmin. Niin meidän voikko pikkuinen sitten jäi kotiin kasvamaan emänsä rinnalla, nimekseen se sai Honeyside kauniin värityksensä takia.

Talliin tullessa siro kullankeltainen pää tuijottaa aina karsinan ovesta. Kenen tahansa - tutun tai tuntemattoman - kohdalle sattuessa tamma hörähtää lempeästi ja yrittää hapuilla paidanhihaa rapsutuksia kerjäten. Karsinaansa se toivottaa kaikki mielellään tervetulleeksi kaurapusuin, ja meinaa jopa syliin tunkea kuin pienen pieni chihuahua. Niin, sellainen hellyydenkipeä mamman kultamussukka tämä Hanna on. Hoidettaessa se tykkää seurustella hoitajan kanssa, ja onkin koko ajan tunkemassa turpaansa väliin höristen samalla innokkaasti. Hannassa on jo pienestä pitäen ollut havaittavissa paljon samanlaisia piirteitä kuin emässään, paitsi tietysti ulkomuodossa mikä on tullut sitten isän puolelta. Oikeastaan tämän emä Darla on periyttänyt melkein kaikille varsoilleen hyvin vahvasti reipasta ja yli-innokasta luonnettaan, joten Hannankin kaltaisista tapauksista on meillä jo paljon kokemusta.

Suku

i. Olympic Freeway
-
ii. Olympia II
evm
iii. Olympia
iie. Misty Mylie
ie. Freeway Run
evm
iei. Freelander
iee. Runway
e. My Darling
YLA1, KERJ-II
ei. Velvet Boy
evm
eii. Flashback
eie. Lady Jack
ee. Trinity
evm
eei. Hunter
eee. Vernissa

Isälinja: Olympic Freeway
Emälinja: My Darling

Jälkeläiset

♡ 20.10.2014 fwb-o.Valiant Vanilla Patriot (i.Valiant Candycorn)
♡ 30.04.2015 saksrh-t.Vodora von Yazio (i.United Desire CHI)
♡ 30.05.2015 fwb-t.Valiant Honeysuckle (i.Delicate Geodes)
♡ 10.02.2017 fwb-t.Honeymilk Joy (i.Valiant Candycorn)

Kilpailutulokset

Hanna kisaa vain porrastetuissa, ajan tasalla olevat ominaisuuspisteet näet taman VRL-profiilista.

Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä 00.00.0000, kirjoittanut omistaja

Tekstiä

Tämä on virtuaalitalli | virtuaalihevonen. Sivuilla olevalla materiaalilla ei ole mitään tekemistä kuvissa esiintyvien eläinten kanssa.
Kaikki materiaali © Taciturn VRL-12909 ellei toisin mainita.
Kkuvien copyt näet pitämällä hiirtä kuvan päällä.
Päivitetty viimeksi 23.3.2019